Bunga Telur Rose Paper Crepe..cute2

Hi semua..Tetibe rajin nk hapdate menulis rinie..hehe..Recently obses lak nk buat bunga telur..Hujung minggu x de watpe, so puteri buatlh "Bunga Telur Rose Kertas Tisu / Paper Crepe"..Chantik x?


Nampak mcm bunga rose betoi..Suka tgk munge nie..Dari sekeping kertas bertukar berkembang menjadi bunga rose..Tambahan lak jiwa gurl2 kita nie memang suka tengok munge rose..Paper crepe yang puteri guna nie lain sikit dari paper crepe yg puteri pakai untuk wat bunga telur carnation nie:
Yang nie die boleh dilentur2 dan ditarik2..senang skit nk wat kelopak2 rose nie..

Kita lihat gambar dr sudut depan lak..Sigh..Puteri memang x pandai nk tangkap gambar..Huhu..(T__T)
Kalo wat craft tangan puteri memang berseni skit..cuma kalo tangkap gambar mmg failed..

Jadinyer puteri wat dua color..Merah & Pink lembut..Lagipun kt kedai tue ade jual 3 color jer..Susah nk cari  color yg lain2..Nak wat rose nie agak rumit skit sebab kena wat banyak kelopak, kena stretch dlu,pastu cantum2 die..banyak steps..

Code : BTR01
Warna : Merah
Harga Promosi : RM3.50




Code : BTR02
Warna : Pink Lembut
Harga Promosi : RM3.50




Sesape yg tingin nk order boley pilih dua color nie jer..Harga promosi cuma RM3.50 sahaja untuk sekuntum..(^__^)..Hope boley jupe warna lain macam ungu ke..mesti chantik..Kalo yang berminat pakai bunga rose nie untuk wat bunga tangan, bunga dulang atau pomander ball, boleh gak request kt puteri..

Untuk sebarang pertanyaan / tempahan boleylah email puteri : kawaiiboutique87@yahoo.com.my

Oklah nk tengok bola sepak Malaysia lwn Sri Lanka..Hope menanglh..ade safee salie kot..(^^,)

P/S: Maybe puteri nak wat bunga rose nie untuk bunga tangan..boley pakai untuk E-Day puteri t..hikhik..
TQ for visit and read my post at My Little Kawaii Boutique

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...